Verbouwing

Als je complete scheepsbetimmering in nieuwbouw doet, is een verbouwing of renovatie dan een fluitje van een cent? Ja en nee. De technieken en nieuwste eisen zijn bekend terrein, maar ook voor een verbouwing en renovatie maken we een complete tekening.

Een deel van ons werk bestaat uit de verbouwing en/of renovatie van bestaande stuurhutinrichtingen en woninginrichtingen. Wij passen deze aan de eisen van deze tijd aan en zorgen voor een heerlijke woon-, werk- en leefplek op het schip. Alsof het schip net nieuw opgeleverd is.

Het maakt ons niet uit hoe veelomvattend of hoe bescheiden uw verbouwing of renovatie is. Een schip is als het ware ons tweede thuis, is ons werkterrein en kent geen geheimen voor ons. Komen we al problemen tegen, dan lossen we die gewoon op. Wij passen op het schip complete woningen, badkamers, keukens en stuurhutten snel en deskundig aan. Hoe minder lang u stilligt, hoe liever het u is!
 
Nieuwsgierig?
Bel ons of gebruik het contactformulier voor een afspraak.
Afbeelding Dekmeubels voor 35-meter jacht

Dekmeubels voor 35-meter jacht

Voor een bestaand luxe 35meter jacht verzorgden wij de realisatie van twee lounge bedden, een halfronde zitbank, tafel, cap rail en een bar op het bovendek. Dit alles van massief teakhout.Lees verder