Over ons

De Leeuw & Van Vugt werkt ruim 30 jaar in de uitdagende wereld van de scheepsbetimmering. Wij zijn het best te kwalificeren als gespecialiseerd ‘one-stop-shopping’ scheepstimmerbedrijf. Opdrachtgevers kunnen alle werkzaamheden bij de scheepsinrichting met een gerust hart in handen van onze vakmensen geven.

In alles staat kwaliteit voorop:
  • innovatief en vooruitstrevend in design-ontwerp en materiaalgebruik,
  • gedetailleerde werkvoorbereiding en strakke projectorganisatie,
  • gebruik van alleen hoogwaardige materialen,
  • vakbekwame medewerkers en aandacht voor scholing en opleiding
  • moderne machines in combinatie met ouderwets handwerk,
  • detailafwerking van het hoogste niveau, ook voor moeilijke opgaves,
  • flexibele en snelle service.
Onze missie vatten wij als volgt samen: De Leeuw & Van Vugt wil zich profileren als professionele partner in het bieden van totaaloplossingen in scheepsbetimmering en luxe interieurbouw voor zijn opdrachtgevers. Wij leveren betrouwbare producten en diensten tegen eerlijke prijzen. Want na elke transactie willen wij een volkomen tevreden klant. Bovendien geldt bij ons onverbiddelijk ‘afspraak = afspraak’.


Johan de Leeuw

William van Vugt
De directie van De Leeuw & Van Vugt bestaat uit Johan de Leeuw (oprichter) en William van Vugt (mede-eigenaar). Samen meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van complete scheepsbetimmering en van kamers en slaapkamers, keukens, (inbouw- en onderbouw)kasten, badkamers, recepties, bureaumeubelen en trappen. Centraal staat alles-op-maat te ontwerpen en te leveren.

Ons bedrijf is gevestigd aan de Biesboschhaven Zuid in Werkendam en vanzelfsprekend bent u van harte welkom. De koffie staat klaar!

 
Nieuwsgierig?
Bel ons of gebruik het contactformulier voor een afspraak.
Afbeelding ms Goblin

ms Goblin

Voor het ms Goblin verzorgden wij het ontwerp en de betimmering van de stuurhut, achterwoning en de voorwoning.Lees verder